Facebook Pixel

AMEX Bulgaria Ltd

AMEX Bulgaria Ltd присъства на българския пазар като клон на австрийската AMEX GmbH, базирана във Виена и специализирана в доставянето на висококачествено първокласно лабораторно оборудване.

Оборудването на една лаборатория не е никак елементарна задача, а истинските специалисти знаят, че за да постигнат задоволителни резултати, се нуждаят от наистина качествена апаратура.

Поради това ние се стараем да осигуряваме именно първокласно лабораторно оборудване и консумативи, подходящи за медицински, научни и индустриални лаборатории.

Сред редицата предимства и нужди, за които може да използвате нашето оборудване, влизат:

  • Измервателни и научни прибори за изследване на хранителни продукти и суровини;
  • Тестове и апаратура за експресна диагностика;
  • Стъклария;
  • Химикали реактиви;
  • Пластмасови съдове за еднократна употреба;
  • Други.

Какви са предимствата на AMEX Bulgaria Ltd

Основана като дъщерно дружество в България още през 1999 година заедно с другите представителства на австрийската компания-майка в Полша, Румъния и Сърбия, AMEX Bulgaria Ltd може да се отличи с богат опит и изключително добре развита логистика на пазара у нас.

Близо 30-годишният опит на пазара за лабораторно оборудване и консумативи в България ни помага да сме един от лидерите в тази ниша и да предоставяме на клиентите си продукти, които да отговарят напълно на тяхното търсене и изисквания.

През 2018 година постигнахме и един от най-големите си успехи, с който се гордеем и който е плод на дългогодишни усилия и труд, а именно отворихме най-големия онлайн магазин за лабораторно оборудване в България – Amex-Lab.bg.

В него ще откриете богата гама от консумативи и оборудване за най-различни видове лаборатории, което ще ви гарантират пълна успеваемост и високи резултати.

Онлайн магазинът ни се състои от над 100 търговци и хиляди продукти, които обхващат целия диапазон на лабораторното оборудване.

AMEX Bulgaria Ltd е сертифицирана по международния стандарт ISO 9001:2015, което е още едно доказателство за първокласните продукти, които ние предлагаме и гарантираното им качество.

Защо да изберете нас за лабораторно оборудване

Ако успяхме да ви убедим в нашите неоспорими предимства, с по-горните изречения, то ще се постараем да затвърдим добрите впечатления, като ви представим няколко аргумента, заради които си заслужава да се спрете на нас за закупуване на висококачествени лабораторно оборудване.

На първо място ние се ангажираме с това всички клиентски запитвания да бъдат напълно обработени и на тях да бъде отговорено напълно и във възможно най-кратък срок.

Често се случва продуктите, които предлагаме, да са спешни за този, който ги поръчва, поради което ние предоставяме възможно най-високо ниво на качество при доставка.

В същото време ние постоянно търсим как да подобрим ефективността си и да предложим най-доброто съотношение между цена и качество.

В допълнение, ние предоставям страхотни цени, които вярваме, ще удовлетворят дори и най-взискателните клиенти, търсещи да оборудват своята лаборатория с цел постигане на високи резултати.

Не на последно място, цялата група на AMEX GmbH се гордее с това да заяви, че с работата си същевременно подобрява и живота на милиони души по цял свят.

Това се постига благодарение на изключително продуктивното ни партньорство с водещите хуманитарни организации, което осъзнаваме, че е както привилегия, така и огромна отговорност.

Ние от AMEX Bulgaria Ltd работим безспирно за това да осигурим възможно най-добрите продукти на нашите клиенти, защото знаем, че тяхната работа зависи от бързината и качеството на нашата работа.