Facebook Pixel

Въпреки че AMEX-Lab е най-големият онлайн магазин за лабораторно оборудване и консумативи, трудно е да се включат всички продукти, които продаваме. Работим с над 200 доставчици, за да отговорим на нуждите дори на най-взискателните клиенти. По-долу ще намерите списъка на най-важните доставчици в нашето портфолио.


ahn


bandelin

Компанията има над 65-годишен опит в ултразвуковата технология. Всички ултразвукови продукти и дезинфекционни и почистващи препарати се произвеждат в Берлин.


bibby scientific

Bibby Scientific е един от най-големите производители на лабораторни продукти, специализирани в лабораторно оборудване и висококачествени доставки. От 2017 г. те са част от групата на Cole-Parmer.


biosan


burkle


capp


cole parmer

От 1955 г. той е важен световен доставчик на промишлени или лабораторни продукти, течни манипулатори, измервателни прибори, уреди и консумативи. AMEX е ексклузивен вносител на продуктите на Cole-Parmer.


dlab


eppendorf

Е водещ производител на инструменти, консумативи и продукти за обработка на течности.


evermed

Представлява медицинското оборудване на Everlasting с повече от 50 години опит в индустриалния и професионален сектор за охлаждаща техника


filtra

Важен доставчик на пресяващо и филтриращо оборудване и консумативи.


fisher

Доставчик на оборудване, консумативи и лабораторни реактиви.


gfl


hermle

С над 50-годишен опит, центрофугите на Hermle се оценяват от клиенти от цял свят.


ika


isolab


jp selecta

Производител на лабораторно оборудване. Портфолиото е съставено от широка гама от продукти за различни лабораторни приложения.


kern

От 1844 г., везните KERN са стандарт на прецизност. Немски везни KERN са известни по целия свят със съотношението качество-цена.


livam


marienfeld

Глобален доставчик на изделия от стъкло и пластмаси, лабораторни аксесоари и консумативи.


nabertherm

С повече от 60 години опит, произвежда промишлени пещи за различни приложения.


novarli


optika

С повече от 40 години опит Microscopes Optika са известни по целия свят.


raypa

Производител на лабораторно оборудване с над 40 годишен опит.


roth

Един от най-големите доставчици на пълни лабораторни решения в света. Портфолиото на компанията включва оборудване, измервателна техника, аксесоари, консумативи, стъклария и лабораторни реактиви.