Превключване Nav
Количка

Колбонагревател с разбъркване Biobase HME-II, 100 мл

Код продукт
HME-II100
рейтинг:
0% of 100
0  Прегледи Напишете отзив
226,80 лв. ДДС
Включено
На склад (1)
Biobase HME-II с капацитет 100 мл Разбъркване в широк и точен диапазон от течни разтвори, особено при експерименти с малки обеми.
Подобни продукти в наличност:
Biobase HME-II с капацитет 100 мл. Идеален за нагряване на течности в нефтохимическата промишленост, медицина, опазване на околната среда и университети. Ефективният отоплителен елемент е с полусферична форма. Външният материал е студено валцована стомана и слой антибактериален прах. Непрекъснат контрол на скоростта, равномерна температура, лесен за използване. Разбъркване в широк и точен диапазон от течни разтвори, особено при експерименти с малки обеми.
Повече информация
Производители Biobase
Гаранция 12 Месеца
Капацитет 0.1 л
Максимална температура 380 °C
Брой позиции 1
Външни размери (Ø*A) 70 mm*50 mm
Външни Рамери (L*W*H) 210*195*165 mm
Таймер Продължителни операции
Захранване 220/110 Vac±10%, 50/60 Hz
Консумация електричество 100 W
Тегло 4 кг
Код продукт HME-II100
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Колбонагревател с разбъркване Biobase HME-II, 100 мл
Вашият рейтинг
Повече от Biobase

AMEX-lab.bg полага постоянни усилия за запазване на точността на информацията на тази страница. Понякога може да има неточности: снимката е информативна и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартните пакети. Някои спецификации или цена могат да бъдат модифицирани от производителя без предупреждение или може да съдържат грешки при работа. Ако откриете неточни продуктови спецификации, моля, докладвайте ги на имейл адреса [email protected]